söndag 17 juli 2011

Några av oss är i alla fall inte trötta

Slappardag hemma hos oss idag. Andreas och jag var på fest hos kompisar igår eftermiddag/kväll så idag orkar vi inte göra så mycket. Det var som alltid mycket trevligt. Det var för oss både kända och okända människor med på festen. Det blev lite  "lekar", frågesport och gott att äta. En mysig kväll med lagom av allt...
Barnens mormor och morfar var hemma hos oss. Vi tycker Ville är liten än för att sova borta. Det får vänta några månader till.
Ville blev ordentligt förkyld i går. Han nös och hostade och det har fortsatt så under natten och idag. Efter att han har fått nässpray och vi har använt nässugen blir det bättre för ett tag. Typisk förkylning.
Han kräks mer (kräks inte så mycket i vanliga fall) därför att han är så "slemmig". Vi hoppas att det snart blir bättre.
Elias och Hannes har var sin kompis hemma hos sig. Dom är i alla fall inte trötta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)