torsdag 14 juli 2011

Annorlunda badhusbesök

Första semesterdagen. Jag är väl en av få som välkomnade dagens väder. Regnig, blåsig och mörkt dag gjorde att det blev städat i huset idag. Andreas och barnen gick iväg till biblioteket och till stan en sväng. När jag är i städartagen tycker jag om att vara själv och så går det snabbare.
När vi hade ätit sen lunch, Andreas goda korv stroganoff, så packade vi badväskan och åkte till  badhuset. Där träffade vi L och hennes familj.
Första gången Ville badar i badhus. Det tyckte han om! Det känns bra inför höstens "habiliteringsbad". En gång i veckan ska vi bada tillsammans med sjukgymnasten, andra mammor/pappor och barn i sjukhusets bassäng.
Vi badade på och fikade.
Elias simmade åter upp för simborgamärket (200m). I år fick han ett blått simborgarmärke. Förra året tog han också märket, då var det rosa. Han vill fortsätta ta simborgamärket för att få ta 5-årsmärket. Det märket kan man ta efter att man tagit simborgamärket 5 år (1 märke/år). Och så tycker han att det är roligt att det är olika färg på märket varje år. Han är så duktig!
Hannes är också duktig och simmade på bra! Han tar sina märken på simskolan.
Idag lockade leken med L:s äldsta son mest!
Ville somnade och sov i bilbarnstolen som vi tog med. Det tog på hans krafterna att bada.
När han hade vaknat och ätit färdigt började det tjuta för fullt i badhuset, det var ett larm som gick igång, det visade sig senare att det var inbrottslarmet. Vi lämnade allt och gick upp till entrén. Efter ett litet tag fick vi gå tillbaka.
Ett annorlunda badhusbesök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)