fredag 29 juli 2011

Elias och hans tankar...

Vi glömmer ibland bort att det var en jobbig tid för Elias och Hannes också när Ville var liten och sjuk. Elias och Hannes är såå måna om sin lillebror.
Elias har ibland svårt att somna, han säger att han tänker på Ville och att han aldrig vill att det ska hända honom något. Han är ledsen och den absolut bästa trösten är att göra som vi gjorde i går kväll. Ville och jag gick upp och lade oss i våran säng tillsammans med Elias. Ville var jättepigg och snackade, skrattade och var busig. Elias fick en mysstund med honom och sedan var det inga problem för Elias att somna. Det är klart att oron för Ville och minnena gör sig påminda för dom också.
Elias funderar mycket nu efter det som har hänt i Norge. Hans första reaktion när han fick se en bild på Anders Behring Breivik var "han ser ju inte dum ut". Bara det är ju svårt för en 9-åring att förstå. En så dum människa bör ju se dum ut. Det och hans vedervärdiga handlingar är ju svårt för vem som helst att förstå. Det går inte!
Det är inte bara Elias som funderar mycket nu....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)