lördag 9 juli 2011

Elias omslagspojken

Igår kom tidningen Lagerbladet i alla brevlådor i Oskarshamns kommun. Elias pryder omslaget! Det är även med bilder och en liten intervju på mittuppslaget. Jättefina bilder och trevlig läsning. Lagerbladet är en tidning som ges ut av SKB (Svensk kärnbränslehantering AB).





Igår började festivalen Latitud 57. Barnens morfar kom till oss och var barnvakt till Ville. Vi andra gick till festivalen och började med att se barnfavoriten Mojje uppträda. Han bjöd på en rolig och bra show, det var våran familj eniga om. Barnen köade och fick Mojjes autograf både på papper och på armen, dom var nöjda!
Senare var det dags för kvällens favorit, Danny Saucedo! Det var över 1 timma lång spelning. Spelningen avslutades med låten "In the club", då var våra barn och pappa Andreas i extas. Tyvärr var  autografkön för lång. Det blev ingen Dannyautograf. Efter det cyklade jag hem till Ville, barnen tog sällskap med kusinernas familj och Andreas stannade kvar och jobbade i entrén till festivalen.
Vi ska gå dit i kväll också. Barnens farfar kommer och är barnvakt till Ville ikväll.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)