söndag 10 juli 2011

Återhämtning

"Latitudkvällen" var trevlig och rolig. Barnen var med till en början. Vi satt i solen och drack cider och öl och lyssnade på musik. Elias gick omkring med K:s dotter på festivalområdet eller rättare sagt så tror jag att dom mest gick mellan oss vuxna och godisståndet. Hannes var tillsammans med K:s son på Kids Rock, barnskoj på festivalområdet, i 1 timma. Senare på kvällen tog Andreas med sig 4 trötta barn hem till oss. Våra barns farfar, som var barnvakt till Ville, blev avlöst. Vi andra hade en rolig kväll ute!

I morse kl.9.30 snörade jag på mig joggingskorna och sprang 4 km i 23 ° och strålande solsken. Var inte det smartaste jag har gjort. Puhh, så jobbigt!

Vi hade tänkt att åka till Kalmar idag men när jag sprungigt färdigt, våra nattgäster var hämtade och jag hade duschat och var klar hade det blivit lunchdags. Vi åkte och köpte McDonalds lunch och körde ut till klipporna i Stångehamn i stället. Där på klipporna i solen åt vi dagens lunch. När vi kom dit sa Elias "titta, där ligger Mojje och solar"(Mojje, barnartisten som uppträdde på Latitud). "Nää, det är det inte", sa jag. Jag hade fel, det var Mojje som låg och solade ensam på klipporna i Stångehamn. Elias träffade några kompisar som han badade och hade roligt tillsammans med. Andreas och Hannes badade dom också. Jag fick en trevlig pratstund tillsammans med en annan mamma. När Mojje gick därifrån ropade barnen "hej då Mojje"till honom, han vinkade och hejade tillbaka.

Ville är sig lik igen. Det är så roligt att se. I kväll fick han kalops till middag. Det tyckte han om. Efter 2 sena kvällar har även Ville senare nattvanor. Men å andra sidan sover han till 9-tiden på morgonen.

En lugn och skön dag nu till ända.



Killarna myser

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)