söndag 26 februari 2012

"Ampamp" för lampa

Det är så tyst här hemma nu! Ville sover, Andreas, Elias och Hannes är på innebandyträning.
Vi hade familjen B på besök igår kväll så i morse var det 2 trötta killar som åt frukost innan det var dags att åka iväg.

I morgon börjar skola och dagis igen efter sportlovet. Vi har haft en skön vecka och hunnit med en hel del tycker jag. Höjdpunkten för barnen var nog i fredags när vi var på Leo's Lekland i Kalmar tillsammans med familjen P. Jättemycket folk men barnen var nöjda och sprang omkring där några timmar. Sedan åkte vi in en sväng till stan där papporna och 4 av barnen gick och fikade med L och jag tog med oss 2 barn och gick i affärer. En jättetrevlig dag!

Måste skriva och berätta att i morse när Ville satt i mitt knä i soffan vände han sig mot golvlampan och tittade på den och sa "ampamp" och tecknade lampa! Han tecknar lampa på sitt sätt, riktat not sig, men vi förstår att det är det han menar. Det är första ordet vi hör honom säga! Är såå stolt över våran lilla Ville!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)