fredag 11 november 2011

Helg igen...

Idag är Hannes hemma från dagis, det är ju fredag igen. Alltid ledig fredagar och måndagar. Dom dagarna tar vi det lugnt och skönt, i alla fall på förmiddagen. Idag har det verkligen varit lugnt...Ville har feber igen och är idag lite kinkig. Han har fått febernedsättande och har nu ätit med god aptit så det verkar som han börjar känna sig piggare. Solen som äntligen skiner, efter några veckor med mulet väder, lockar verkligen till att vara ute så vi ska snart gå ut en sväng. Det är snart sovdags för Ville så då kan han sova i vagnen, det gillar han.

I eftermiddagen har Barnfilmklubben Regnbågen filmvisning kl.16. Idag visar vi filmen Gruffalon som handlar om en ensam liten mus i en stor, mörk skog...
Det är en filmen som berättar historien om en mus som kaxigt promenerar genom skogen och skrämmer bort alla rovdjur som vill äta upp honom genom att beskriva sin otäcka fantasivän Gruffalon för dem. Men vad händer när en Gruffalo helt plötsligt dyker upp?
Låter spännande. Jag har själv aldrig sett den.
Vi har dom senaste åren haft filmvisning under "Kulturnatten-dagen". Då är, som alltid, alla välkomna och idag är medlemskapet gratis. Vi hoppas att många kommer.


I morgon är en spännande dag. Elias spelar, förhoppningsvis, fotbollstunering i Västervik. Vi håller det lite öppet med tanke på att han hostade en del i natt. Hannes ska för första gången vara med i en simtävling. Han är duktig och alla i hans simträningsgrupp fick förfrågan om dom ville vara med i tävlingen och det ville Hannes. Det ska bli jätteroligt, säger han. Det tycker Andreas och jag också. Vi hade tänkt att åka hela familjen till Västervik och titta på Elias och killarna på förmiddagen/dagen och sedan hade vi tänkt att åka hem och titta på Hannes som ska simma på eftermiddagen. Nu när Ville är sjuk får vi se hur vi gör. Är ju synd att man inte kan vara på flera ställen samtidigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)