torsdag 3 november 2011

En trött Ville!!!

Leo´s lekland tyckte Elias och Hannes verkligen om! Dom hade knappt tid att äta. Andreas, jag och Ville satt lääänge och åt och fikade. Mellan lekvarven kom Elias och Hannes och fyllde på vätska, man blir ju törstig av att springa omkring och leka. Vi var där i 4 timmar sedan var det 2 nöjda och trötta killar som tyckte att vi skulle åka hem. 

Idag åkte hela familjen iväg till hab.badet. Ville badade med sin pappa och vi andra tittade på. Elias och Hannes är nyfikna vad Ville gör om dagarna så idag var det ett jättebra tillfälle för dom att se Ville bada. Dom tyckte att det var roligt att se Ville glad och plaskandes i vattnet. Ville brukar sova en liten stund innan badet men det blev inte så idag. Lilla Ville somnar visst var och hur som helst nu för tiden...

En trött liten Ville somnade i BADET!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)