onsdag 18 maj 2011

Villes dop, lördagen den 28 maj kl.13.00

Ville döps i Oskarshamns kyrka lördagen den 28 maj kl. 13.00. Alla som vill närvara vid dopet är välkomna!
Det är Ville och en liten flicka som ska döpas den lördagen.
I går eftermiddag var prästen, som ska döpa Ville, hemma hos oss på dopsamtal. 
Elias med hjälp av Hannes ska, om allt går som det är tänkt, hälla dopvattnet i dopfunten. Det blir deras uppdrag. Det kommer gå bra om inte Hannes får någon annan impuls vid tillfället.
Ett nytt inslag under dopgudstjänsten är att varje barn som döps får en vattendroppe av glas som hängs upp i ett träd i kyrkan. Droppen får Ville ta med sig hem efter dopträffen senare i höst.
Det är 10 dagar kvar och det mesta är förberett. Känns bra.

Igår tittade Ville på sin storebror Hannes en stund och då sa Hannes "mamma, vad stirrig Ville är".

Gårdagen slutade med ett restaurangbesök tillsammans med mina kompisar i Barnfilmsklubben Regnbågen. (sidan kommer att uppdateras med nya filmer och datum).Vi förenade nytta med nöje. Vi bestämde höstens filmer, åt gott och hade trevligt som alltid när vi träffas. Vi börjar höstens visningar söndagen den 11 september och börjar med att visa film för dom allra minsta barnen.

Imorgon kommer mina nya vänner med barn hem till oss på lunch. Samma gäng som träffades på påskdagen fast i morgon kommer inte papporna med. Jag tänkte tända grillen och bjuda på korv med tillbehör. Hoppas att vädret håller i sig!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)