söndag 15 april 2012

Vi ligger inte på latsidan

Fotbollsdag igår! Elias spelade en liten träningstunering på förmiddagen och på eftermiddagen var Hannes och hans fotbollskompisar med när OAIK:s A-lag och motståndarlaget visade upp sig innan seriepremiärmatchen. Elias och hans lagkompisar var bollkallar i samma match.

På kvällen bjöds vi på jättegod grillad mat och trevligt umgänge med familjen T.

Idag har Elias precis kommit hem från innebandyträningen, snart ska Hannes på kalas till sin kompis E och vi andra ska ut i vårvädret och se vad det behöver göras för insattser i trädgården. Trädgårdsarbete är tyvärr inte min starka sida, är inte så intresserad.

Ville har varit missnöjd dom senaste dagarna. Han har 2 kindtänder som är påväg att komma fram. På den vänstra sidan är han jättesvullen i tandköttet och det ser ut som ett blåmärke där tanden ska komma upp. Han får panodil och det verkar hjälpa. Stackars Ville, det måste göra jätteont.l

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)