torsdag 5 januari 2012

Teckendag

Idag har vi träffat dom andra ds-familjerna, lika trevligt som alltid. Först laddade vi med fika sedan gick startskottet för tecknandet. Många nya tecken för oss nybörjare men väldigt lärorikt. Vi sjöng och tecknade några sånger, ni skulle sett Andreas och mig vevande med armar och händer i försök att hänga med, rolig syn. Vi har sådan tur som får vara med detta duktiga, erfarna gäng. Dom hjälper oss verkligen framåt.
Och så är det härligt att få träffa alla kramgoa barn!

Nu sover våra egna kramgoa (till och från) barn. Det blev sent ikväll men det var tv-sportens årskrönikas fel, Elias ville ju så gärna se den och det var klart han fick. Hannes var inte lika intresserad, han styrde med helt andra saker än att titta på tv:n. Lite star wars och lite akrobatiska övningar. Ville bara var. Han är så nöjd av att vara på golvet bland sina leksaker, i knäet hos någon av oss eller stående hållandes i soffbordet och försöka komma åt fjärrkontrollerna eller något annat intressant som ligger på bordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)