fredag 18 maj 2012

Dagar i Stockholm

Igår morse tog vi det verkligen lugnt. Vi bestämde oss för att åka till Djurgården och besöka Vasamuseet. Vi tog tunnelbanan in till stan och tänkte byta direkt till spårvagnen men det blev ett litet matuppehåll innan vi for vidare. Elias favoritrestaurang Taco Bar fick oss som lunchgäster.
När vi ätit färdigt tog vi spårvagnen till museet. Jag sammanfattar besöket med Elias ord, " det var bra men inte lika bra som Kronanmuseet".
Efter museebesöket hittade vi en gräsplätt i solen, slog oss ner och njöt av mjukglass till Villes stora förtjusning. Vi hann inte med att mata Ville, han satt och gapade efter mer glass innan vi hann fylla på skeden.
Vi promenerade sedan vidare, hoppade efter ett tag på ett tunnelbanetåg och åkte hem. Sedan blev det ett besök på lekplatsen. Härlig dag!

Idag har vi hållit oss här på Södermalm nästan hela dagen. Killarna vill ju gärna till Björns trädgård (Medborgarplatsen) och titta på alla skatare som far runt i ramperna.
Och sedan har vi inhandlat Elias skolavslutningskläder och lite till.
Dagarna går fort när man har roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)