tisdag 12 juni 2012

Dagens hab-besök

Idag har vi varit på habiliteringen igen. Vi träffade specialpedagogen och logopeden.
Ville får så mycket beröm, dom tycker att han är jätteduktig och utvecklas bra. Vi kan inte annat än känna oss lyckligt lottade. Vi vet att det inte alltid är så oproblematiskt att vara född med en bonuskromosom.
Vi vet ju inget om framtiden men vi vet att Ville utvecklas bra i dagsläget och det är såå skönt!
Idag satt vi alla på golvet och pratade och lekte med Ville i över 1 timma. Gissa om våran lilla kille njöt av uppmärksamheten.
Han visade upp hela sitt register plus lite till. T.ex snodde han åt sig logopeden T:s penna och började rita i hans anteckningsblock. Blocket blev genast utbytt mot ett löst papper där Ville fortsatte göra små krumelurer. Han överraskade oss alla!
Nu ska vi ha en skön sommar och inte tänka på träning, i ärlighetens namn har vi inte tränat speciellt mycket med Ville den senaste tiden. Vi fokuserar på våra vänner "Babblarna" och att lära oss fler tecken. Ville lär sig mycket på egen hand i leken och ett stort plus är att han är så nyfiken och driven.
Efter hab-besöket mötte jag och Ville upp L och lilla E för en promenad tillsammans. Vi hamnade tillslut hungriga på stan, tur att det finns restauranger.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)