tisdag 31 juli 2012

Stockholmsdagar

Nu är vi hemma, men jag kan inte annat än längta tillbaka till Stockholm som bjöd på sommarväder, här hemma bara regnar det och är inte alls lika varmt.
Mycket sol, bad, god mat och stadspromenerande blev det för våran del. Vi har njutit och tagit det lugnt!
Badade och solade gjorde vi på stranden på Långholmen, klipporna på Fjäderholmarna och barnen badade i bassängen på lekplatsen i Högalidsparken.
Vi åt grillad mat på "Libanesen". Underbar mat och mycket trevlig personal. Den restaurangen kommer vi definitivt besöka flera gånger!
Elias fick som han ville så ett besök på "Taco Bar" i Gamla Stan blev det också. När vi var mätta och nöjda gick vi till polkagrisaffären och tittade på tillverkningen och fick avnjuta ljummen, mjuk fruktsmakande polkagris, mmm så gott det var.
Härligaste dagen hade vi i Stockholms skärgård. Det tar 30 minuter med båten från Slussen till man kommer ut till Fjäderholmarna. När vi hade gått iland promenerade vi till klipporna och där slappade vi i solen, barnen badade, några timmar innan vi åt sen lunch, eller tidig middag, innan vi tog båten tillbaka till stan.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)