söndag 8 juli 2012

Festhelg

Årets Latitud-fest är över.
Höjdpunkten var igår kväll när Magnus Uggla bjöd på en superbra show. Han kan han!!!
Igår var Elias och Hannes med, Ville var hemma med sin farfar som var barnvakt.
I fredags hade Andreas och jag en kväll på stan själva, då var barnens morfar hemma hos barnen.
Båda kvällarna var jätteroliga med feststämmning och mycket folk!
Förutom Magnus Uggla så uppträdde Jill Johnson, Kapten Röd, Ulrik Munther, H.E.A.T, The Pusher, Frontback, Fake och Nause.

Idag är vi i städtagen. Skönt att ha storstädat innan semestern dra igång. Andreas jobbar några dagar nästa vecka sedan ska han vara hemma ända till Ville är inskolad på dagis någon gång i början, mitten av september. Vi håller inskolningsperioden öppen...

Ville har varit dålig i sin lilla mage några dagar nu. Han bajsar löst och det är inget vi är vana vid. Men med tanke på hur mycket sand han åt när vi var och badade, i veckan som var, så kanske det inte är så konstigt.
Men så vet vi inte heller om vattenkoppor är på väg. Vi tycker att det är misstänkta små röda plitor som dök upp nu efter att han vaknade efter sovstunden. Han har blivit utsatt för smittorisk vid 2 tillfällen dom senaste veckorna så det vore verkligen inte konstigt. Återstår att se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)