fredag 1 juni 2018

Debut

I tisdags var det matchdags igen. Första omgången i Huyndai-cup för OAIK, bortamatch mot Lindsdal. Tränare Stahre uttalade till tidningen att Elias skulle få speltid, nu var det dags för debuten i A-laget. Självklart ville vi vara på plats! 

En timma innan matchstart plingade det till i Andreas telefon. Elias skrev att han precis fått veta att han skulle få vara med från start. Han var väldigt glad och nervös. Vi vet att han kan tackla sin nervositet på ett mycket bra sätt. Det har han visat flera gånger under dom senaste åren i ⚽️-sammanhang. Cup-finaler och inte minst i alla uttagningar för Smålandslaget. Han har förmågan att prestera bra under press.

Med stor stöttning av medspelarna och hela tränarstaben gick Elias in på planen med en självsäker uppsyn. Alla peppade honom, dom är ett härligt gäng! 

Inlägg, fina passningar och ett mindre lyckat volleyskott på mål 😉 bjöd Elias på. Han var jätteduktig och fick spela första halvlek. 

Han fick mycket beröm och var själv väldigt nöjd med sin insats och det ska han absolut vara. 

Vi glädjs med honom och är så stolta❣️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)