söndag 23 september 2012

Ville 20 månader

Idag är det 20 månader sedan våran Ville kom till oss. Inte klokt vad tiden går!
Det händer mycket kring Ville, och resten av familjen med för den delen, men det största just nu är att han har börjat dagis och att det går jättebra!
I fredags när Andreas lämnade honom på morgonen åkte knappt underläppen ner och inga små protestljud ens. Det känns så skönt!
Han blir fantastiskt bra omhändertagen på dagis både av sina fröknar och av sina nya kompisar. Dom andra barnen kramar om och är måna om att han ska ha det bra.
Att han har börjat på dagis och inte går själv än är inget bekymmer alls. Ville hänger med och är så snabb när han kryper omkring.
Han reser sig upp och känns stadig men jag tror att det dröjer månader innan han går själv. Han är väldigt överrörlig i sina fotleder.
Tur för mig är att Ville inte väger så mycket, ca 10,5 kg, eftersom det blir endel bärande på honom.
Men en annan sak Ville har blivit jätteduktig på är att äta själv! Till och med lättrunnen yoghurt går bra för Ville att äta själv.
På dagis har Ville fått hjälp ibland. Ofta när det är matdags där har Ville varit nyvaken och mycket hungrigt och då tycker Ville att han måste få i sig mat snabbt!.....och det tycker nog fröknarna också (vid dom tillfällen låter Ville inte alls glad).
Men Ville är alltid glad när vi har myskväll och hans älskade popcorn dukas fram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)