torsdag 26 juli 2018

Semesterdagar🌾☀️💩

Njuter till fullo i det varma sommarvĂ€dret. Dock skulle det inte göra nĂ„got med en regnig sval dag, men bara en😉 En dag för Ă„terhĂ€mtning i vĂ€rmen. 

Vi har haft hĂ€rliga dagar ivĂ€g. I mĂ„ndags Ă„kte vi till KolmĂ„rden. Elias fick bestĂ€mma resemĂ„let eftersom vi bara Ă€r hemma nĂ„gra dagar tillsammans under hans fotbollsuppehĂ„ll. 

SĂ„ bra val! Vi hade minst lika roligt och trevligt som förra Ă„ret. Bamses vĂ€rld med teater och karuseller, delfinshowen, mĂ„nga Ă„k i Wildfire, linbanan och djuren❤️

Inget Ă€r som vĂ€ntans tider....😍

Kramkalas❤️




Fantastiskt vilket trevligt bemötande vi fick! Ville har p.g.a ds ett ledsagarintyg utskrivet av hab. InnebĂ€r pĂ„ KolmĂ„rden att nĂ„gon av oss vuxna gĂ„r in gratis som ledsagare samt framför allt att Ville fĂ„r ett tillgĂ€nglighetsarmband. Han fĂ„r gĂ„ före i alla köer...utom toalettkön😉. Som jag skrivit tidigare köar vi om det inte Ă€r jĂ€ttekö för att Ville ska lĂ€ra sig att vĂ€nta i kö ocksĂ„. Men i mĂ„ndags var det jĂ€tteköer! Det fina med detta och KolmĂ„rden Ă€r att personalen tycker det Ă€r en sjĂ€lvklarhet att Ville ska fĂ„ uppleva med hela sin familj tillsammans sĂ„ vi fick alla gĂ„ före köerna. 

Efter KolmĂ„rden Ă„kte vi till Linköping och checkade in pĂ„ Frimurarhotellet. Sen incheckning och överbokat hotell sĂ„ vi fick en svit. Det har hĂ€nt oss förut och inget vi tackar nej till😊

JĂ€ttefint-/fina rum, stor takterass och alldeles nyrenoverat.


PĂ„ tisdagen mötte vi upp pappa, Vickan, Nicke, Sture och Svante pĂ„ flygvapenmuseet. Barnen körde flygsimulator och vi gick runt i museet. JĂ€ttebra museum för alla Ă„ldrar! 

NĂ€r vi var klara pĂ„ museet Ă„kte vi vidare till Bergs slussar. 

Bergs slussar Àr ett samlingsnamn pÄ flera pÄ varandra följande slussar pÄ Göta Kanal. 9 slussar sammanlagt. Tillsammans kallas slussarna "det stora lyftet", vilket dÄ alltsÄ syftar pÄ att bÄtarna som passerar antingen lyfts eller sÀnks sammanlagt 28,8 meter! VÀldigt intressant och spÀnnande att se bÄtar slussas vidare pÄ kanalen.


Barnen badad och vi satt i skuggan😅

Efter Bergs slussar Ă„kte vi vidare till Cloettas outletbutik. Oj,vad det handlades godis!!!đŸ€Ș


HĂ€rlig dag med mina nĂ€ra och kĂ€ra❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gÀrna, jag vill lÀsa lite jag ocksÄ ;-)

(Om du Àr osÀker pÄ vilken profil du ska anvÀnda sÄ vÀlj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan pÄ knappen "FortsÀtt" och sedan "Skicka kommentar". DÀrefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan Äterigen pÄ knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)