söndag 29 juli 2018

Hemma igen

Fotbollscupen är slut. Alla är hemma glada, nöjda och väldigt trötta.


Hannes har haft väldigt roliga dagar tillsammans med sina lagkompisar! Dessvärre gjorde skadan i låret att han inte kunde spela så många minuter denna cup😔 En halvlek första matchen i torsdags och en halvlek idag i cupens sista match. Idag med strikta restriktioner, lugna löpningar och så fort han fick känning i låret skulle han gå av. En stund för att få känna sig delaktig och göra det han tycker är så himla roligt och är så himla duktig på⚽️ Han var så ledsen att ha missat matcherna men så glad att få umgåtts med sina kompisar och fått leva "cupliv" några dagar.

Andreas har tillsammans med dom andra ledarna gjort ett fantastiskt jobb med killarna även under denna cup. Mycket att tänka på och hålla reda på. Ikväll är han trött!

Elias var med och tittade, hejade, badade och umgicks i Vimmerby i fredags. Igår var han och Alva i Kalmar. Idag tog dom bussen till Öland. 

Ville var också med i fredags. Så lycklig att få träffa och umgås med sin pappa några timmar❤️ 

I torsdags var jag, Ville och Elias hemma. I fredags åkte vi fram och tillbaka till Vimmerby. I lördags morse lämnade jag Ville hos hans kontaktfamilj och åkte sedan ensam till Vimmerby. Först lunch med Katti och sedan fotboll för hela slanten. På kvällen var vi ett stort gäng med föräldrar som bodde hos Åmans. Vi badade och hade sedan en jättemysig och väldigt rolig kväll! Dom har en liten stuga som ligger så fint vid sjön Nossen😍


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)