lördag 5 maj 2018

🌾

En vecka sen sist...

Villes utredning Àr fÀrdig och som vi redan visste och förstod Àr Ville berÀttigad en plats i sÀrskolan. Det kommer bli sÄ bra och Ville kÀnns verkligen redo för skolans vÀrld. Han Àlskar sina jobbstunder pÄ förskolan! Vi ser fram emot hösten och skolan, först ska vi bara avsluta förskoletiden. SÄ vemodigt pÄ ett sÀtt. Vet att det kommer bli ett tÄrfyllt farvÀl. I Är ska dom fÄ nÄgot alldeles extra i sommarpresent, Villes hÀrliga pedagoger. I 14,5 Är har vi haft barn i förskolan och nu Àr den tiden snart förbi.

Idag ska vi Ă„ka till IKEA och köpa garderober till Elias nyrenoverade rum. TyvĂ€rr sĂ„ kunde inte Elias följa med. Vi Ă€r sĂ„ glada för hans skull att han fick följa med A-laget till Kristianstad idag. Stort för honom och vi Ă€r naturligtvis stolta. Han har gjort en bra trĂ€ningsvecka 👍⚽️😃


Ville ska till kontaktfamiljen idag😃

Hannes följer med till Kalmar sĂ„ det lĂ€r bli Pinchos till lunch idag om Hannes fĂ„r bestĂ€mma....och det fĂ„r han ju😂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gÀrna, jag vill lÀsa lite jag ocksÄ ;-)

(Om du Àr osÀker pÄ vilken profil du ska anvÀnda sÄ vÀlj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan pÄ knappen "FortsÀtt" och sedan "Skicka kommentar". DÀrefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan Äterigen pÄ knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)