lördag 23 december 2017

Elias 15-Ă„r💝

I onsdag var det dags för vÄr Àldsta prins att fylla 15-Är!

15-Ă„r fylld med kĂ€rlek, glĂ€dje och stolthet över Elias❤️

I Är blev det en annorlunda födelsedag för honom. Paketöppning med tÀnda ljus tidigt pÄ morgonen blev det precis som det ska vara. Efter paketöppningen till skolan dÀr han Àgnade hela dagen Ät att trÀna dans och innebandy. Niorna i Elias skola övar in ett dansprogram med 12 danser som dom framför för oss anhöriga och alla skolans elever under terminens sista dagar. Och nÄgra elever frÄn nian spelar innebandymatcher mot lÀrarna sista dagen innan jullovet börjar. Elias var med pÄ bÄda och körde trÀning för fullt sista veckan. Dansuppvisningen för oss anhöriga var pÄ Elias födelsedag. Klockan 18 började den. Dom var sÄ himla duktiga och bjöd pÄ en hÀrlig show och jag var djupt imponerad. Elias var kanonduktig och han fixade dansen med bravur, han fick mycket beröm efter!

Senare pĂ„ kvĂ€llen fick vi sĂ€llskap av kompisar till Elias vid middagsbordet och sedan var det ju inte mys i soffan med oss han valde😉 

En hĂ€ndelserik toppenfödelsedag!💝


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gÀrna, jag vill lÀsa lite jag ocksÄ ;-)

(Om du Àr osÀker pÄ vilken profil du ska anvÀnda sÄ vÀlj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan pÄ knappen "FortsÀtt" och sedan "Skicka kommentar". DÀrefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan Äterigen pÄ knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)