lördag 5 januari 2019

God fortsättning på det nya året🌟


Vi hade en bra nyårsafton trots att jag var sjuk och allt annat än pigg. Innebandy, lunch hos pappa och fyrverkerier vid hamnen. Pelle, Edvin och Ida kom och åt middag med oss. Kattis jobbade och kom senare. Elias, Alva och Ida försvann på annat nyårsfirande efter maten. Det sköts raketer och Ville och Pelle fick busa med varandra😃 



Nu en lugn och skön helg efter några väldigt lugna dagar på jobbet. Andreas fortsatt ledig till tisdag nästa vecka. Ville och Hannes börjar vårterminen i skolan på tisdag och Elias börjar inte förrän onsdag.

Idag åkte vi en sväng till Kalmar med Elias, Hannes och Alva. Ville är hos Murre och Lotta. Vi strosade runt, shoppade lite och åt god lunch. 

Ville älskar Emil i Lönneberga. Han fick en "mysse" och en "bysse" av kusinerna i julklapp. En väldigt uppskattad julklapp för en Emil-älskare😍

Skogspromenader och simhallen och mycket annat roligt för Ville på jullovet...(storebröderna har mest hängt med kompisar och flickvänn om dagarna)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)