söndag 20 november 2016

Våra ❤️❤️❤️

En söndagsmorgon med Ville och iPaden i sängen. En bra kombo när Ville är morgonpigg men övriga familjen inte är det.

I veckan som var blev Elias tilldelad ett hederspris från OAIK. Under höstmötet som var i tisdags fick han mottaga priset.
Motiveringen löd; 
"En ungdomsspelare som alltid ger 100 % på både träning & match. En god förebild som under året tagit stora kliv framåt i sin fotbollsutveckling”


Ja det kan man verkligen säga. Han har utvecklats massor under detta år. 
Han har inställningen att aldrig ge upp och att alltid göra sitt bästa, en bra inställning inte bara på fotbollsplanen utan även i det dagliga livet. Han känns så trygg och efter detta år lyser självförtroendet om honom. 
Inte ens det faktum att han inte gick vidare till nästa smålandsuttagning får honom att deppa. Han vet att konkurrens är stenhård i år och är nöjd över sin prestation.
Istället tänker han att flera möjligheter kommer och det är bara att köra på. 
Heja dig Elias!❤️

Vet att det blivit mycket skrivet om Elias och fotbollen på senaste tiden.
Det har varit stor fokus på fotbollen i helhet i våran familj under en längre tid nu. Är det inte matcher så är det träningar eller fotbollsmatcher på tv:n och så cupen förra helgen.
Dom är ⚽️:s-galna😊😉
Ja alla utom Ville. Han älskar innebandyn över allt annat. Varje torsdag när jag kör honom till förskolan och han vet att det är "gympadag" så pratar han om innebandy.
Han vill så gärna spela men innan i torsdags har det inte blivit av.
Förstå Villes glädje när vi öppnade dörren till förskolan i torsdags och en av Villes fröknar kommer och möter honom och säger; "Ville idag ska vi spela innebandy"😃
Villes tal blir bättre och hans vanligaste fras här hemma just nu är "pappa kom" han har sin pappa lindad kring lillfingret😉
Han har börjat och ta för sig mer på förskolan och busar omkring och leker mer med dom andra barnen. Det är jätteroligt att se!



Hannes fick vi ju en dunderhärlig helg med förra veckan. Han är så go❤️
Vi försöker tänka lite extra på honom nu när mycket har/händer runt Elias (och även Ville)
Överraskade blev vi när vi fick hans önskelista till jul.
"En skön soffa" stod det mitt i listan bland alla dom andra dyra elektronikprylarna. Så typiskt Hannes😍
Igår var han på partaj med några tjejer och killar. Bastu och bad i havet och filmmys i 5 timmar. Hannes kom hem och gick och lade sig i soffan och somnade. 
Kul att vara 10 år!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)