fredag 26 februari 2016

Hundfjället

Vi har en kanonvecka i Hundfjället!
Bra skidåkning och bra väder!
Elias och Hannes har verkligen blivit jätteduktiga på skidor!
Nu susar dom ner i dom flesta backarna :-)
Ville går det sisådär för.
Veckan började lovande och andra dagen stod han på skidorna och åkte nerför backen, Andreas efter hållande Ville i selens remmar.
Det var det hela innan Ville fick ett bryt och tog sina skidor och pjäxor och slängde in i garderoben, inte i skidförråd som annars hade varit ett lämpligare alternativ, hmm.
Han blev vän med skidorna igen, pjäxorna har han älskat från första stund (så pass mycket att han hade valt att ta på sig pjäxorna när vi åkte till Lammet och Grisen i tisdags kväll om han själv fått välja).
Ville fick träna på att stå på skidorna och ta sig fram på nästan plant underlag. Det gick bra och vi såg fram emot hur det skulle gå med ett nytt backförsök idag.
Men tyvärr fick Ville feber i natt, rosslig och klagar på ont i vänster öra.
Idag har han tagit det lugnt. Han fick följa med oss vuxna på ett barbesök i backen när hans bröder och kusiner var i skidskolan, det gillade han för där fick han äta korv och bröd. Hans favoritmat.
Nu hoppas vi på tillfriskning!
Nu ska vi njuta av morgondagen, sista dagen.










































































































































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)