lördag 3 maj 2014

Sömniga Ville zzzzzzz

Sömnregistreringen gick toppen. Ville fick mycket beröm för att han lugnt och fint satt stilla när all övervakningsutrustning skulle sättas på.
Dom mätte andnigsintervall, flöde och syremättnad och vilken position han sov i.
Han somnade och sov hyfsat bra hela natten ända till dom blev väckta tidigt på morgonen.
Nu ska mätningarna ses över och svar får vi från Villes habläkare.














Igår kväll hade vi trevligt besök av familjen N. Stora hunden Fridax (brun labrador) var med och överraskande nog var Ville stencool och väldigt nyfiken på honom. Han har tidigare blivit lite rädd och det har tagit en stund till han har vågat vara i närheten men igår var det ingenting.
Ville var störtskön efter att Fridax stått lutad över sin vattenskål och druckit.
Inte dricker man så, när man står lutad över en bunke då kräks man ju tänkte Ville och demonstrerade själv hur man kräks i en bunke på golvet. Har sett sina storebröder när dom varit kräksjuka och tänkte att det var kräksjukan hunden drabbats av, haha.
Sötville!

Idag ska vi åka och fira bästa morfar/pappa som fyller år. Grattis!!!!!!

Och så fortsätter fotbollsdagen som började med match i Gullringen (Elias) och avslutas med match på Arenan (A-laget) där Andreas är kioskansvarig idag, Hannes och hans lag följer med spelarna in på plan innan avspark och Elias ska ev vara bollkalle.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)