lördag 23 februari 2019

Sista dagen⛷

Man ska aldrig ropa hej förrän man är över bäcken.

Eftersom jag gjorde det i torsdags så fick Ville maginfluensa efter att våra taco-gäster gått hem😔

Stackars Ville kräktes hela natten....och Andreas torkade och vi andra var vakna och vågade inte lämna rummen. Dom isolerade sig på ett rum och en toalett. Vi har gjort vad vi har kunnat för att vi andra inte ska smittas.

Ville piggnade till igår men Andreas, som har lite ont i en axel efter att kört i med skidorna, och Ville hade en lugn dag i stugan igår. 

Vi andra åkte heldag. Plus att vi var ute ett par åk och åkte kvällsåkningen⛷👍

Idag blir det några åk på förmiddagen sedan har vi bestämt oss för att packa och åka hemåt. Vi vill vara på den säkra sidan och passar på så länge vi är pigga allihop. 

Det roligaste i år är att Hannes har åkt sidor som aldrig förr och haft jätteroligt med sina kusiner!❤️⛷ 

Vi har haft en kanonvecka med blandat väder☀️🌤🌧🌨 och bra skidåkning alla dagar utom en dag⛷Den dagen blåste och snöade det, vi åkte skidor ändå men det var "valligt" i backarna.

Nu är det snart sista frukosten i Björnrike för i år😃




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)