söndag 28 mars 2021

☀️👋

Ja då var det klart vad våran äldsta juvel ska göra efter sin student😃

Är så himla stolt och glad för Elias skull❤️ Han  lyckades så bra på den utökade mönstringen så i veckan fick han telefonsamtal att han var antagen som stridsbåtsförare, vilket var hans första val.

Han har däremot funderat mycket även på sitt andra val, gruppbefäl robotsoldater amfibier. Vilket han tror skulle vara bra val om han vill läsa på försvarshögskolan efter han "muckat", och även meriterande för hans framtid.

Efter mycket funderingar och ett telefonsamtal där det visade sig att han själv får göra ett val mellan dessa två valde Elias gruppbefäl😍

Han funderade mycket på om det skulle bli enformigt att köra båt samt att han tycker att gruppbefälrollen och allt vad den tjänstgöringen innebär blir större variation och en större utmaning för honom på många plan.

Inryckning 26 juli i Västra Frölunda är det som gäller😃

Han är så nöjd!❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)