lördag 27 december 2014

Snart 4 år!

Tänk att Ville fyller 4 år om en månad! Vart tog tiden vägen?















Ville är oftast familjens glädjespridare med alla sina upptåg. Men även han har en egen stark vilja och gör ofta sin röst hörd och nu är det ofta ett bestämt "nej" vi hör.
Det roligaste Ville vet är när storebröderna busar och leker med honom och när han får "hänga" med Elias och hans kompisar i Elias rum. Då ändrar Ville sitt röstläge och låter grövre och coolare när han pratar, allt för att passa in med dom stora killarna, hihi.
Ville är på god väg att nå ännu en milstolpe i utvecklingen. Nu är blöjan oftast torr både nattetid och dagtid. Visst händer det olyckor och Andreas och jag ska ta steget över helt till kalsonger men det är verkligen inte långt borta.
Ibland säger han till ("issa" kissa), ibland går han in på toaletten själv men oftast följer vi med honom. Han tycker inte om pottan, inte heller toalettinsattsen utan Ville vill sitta på toaletten så vi får hjälpa honom än så länge. Han försöker hålla i sig men tappar han greppet åker han ner i toaletten, han är ju inte så stor. Ska bli spännande att se hur det går på förskolan när han kommer tillbaka dit efter julledigheten....























































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökt min blogg! Kommentera gärna, jag vill läsa lite jag också ;-)

(Om du är osäker på vilken profil du ska använda så välj "namn/webbadress" och fyll bara i ditt namn,tryck sedan på knappen "Fortsätt" och sedan "Skicka kommentar". Därefter kommer det upp ett lösenord som ska fyllas i den tomma rutan och tryck sedan återigen på knappen "Skicka kommentar"! LYCKA TILL!)